Tot enkele jaren geleden bestond de voornaamste activiteit bij de Leeman Group aan de A59 uit in- en verkoop van gebruikte auto’s, vrachtwagens en onderdelen. Daarnaast werden enige gebruikte trailers en aanhangers te koop aangeboden. Door de toenemende vraag daarnaar is het bedrijventerrein in 2006 dan ook fors uitgebreid.
 

Sindsdien zijn vanaf de A59 ter hoogte van industrieterrein 'de Brieltjenspolder’ in Made de gebruikte trailers en aanhangers al zichtbaar.

De voorraad bestaat uit een groot aantal verschillende trailers en aanhangers, variërend van 1-as open opleggers tot 3-assige gesloten trailers, kiepaanhangers of aanhangers met triangel. Ook de opbouwmogelijkheden zijn divers, zo kan er worden gekozen uit een huif- oplegger of een gesloten trailer, een tank of koel/vriescombinatie, maar ook een container- opbouw behoort tot de mogelijkheden.
Kortom u heeft bij de Leeman Group keuze in overvloed.
Voor zowel auto’s, vrachtwagens als onderdelen bestaat de mogelijkheid deze te laden in auto’s, vrachtwagens, trailers of containers (afhankelijk van de goederen) en/of deze naar havens, zoals Antwerpen, Rotterdam of andere aanleverlocaties, te transporteren.

Graag nodigen wij u uit om de voorraad op onze website te bekijken of contact op te nemen met een van onze medewerkers.