Met de in- en verkoop van gebruikte vrachtwagens is de fundering gelegd voor de Leeman Group. Nu, ruim 40 jaar later, is dit bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijd begrip in de branche. Naast twee werkplaatsen beschikt de Leeman Group ook over een werkplaats waar vrachtwagens nagekeken, gerepareerd en transport klaar worden gemaakt.
 

Met het ruim 100.000 m2 grote bedrijfs- terrein is de Leeman Group de grootste autosloperij in Europa en heeft deze Group de mogelijkheid om permanent enkele honderden vrachtwagens en onderdelen van alle gangbare merken, zoals Daf, M.A.N., Mercedes-Benz, Scania en Volvo, ten toon te stellen.

De voorraad is samengesteld uit trekkers, bakwagens, kiepers, bestelwagens, opleggers en aanhangwagens in de meest uiteenlopende uitvoeringen en bouwjaren. Naast complete vrachtwagens is ook een groot aantal onderdelen van vrachtwagens, zoals motoren, versnellingsbakken, tussenbakken, voor- en achterassen en banden leverbaar. Kortom, hier vindt u alles wat u nodig zou kunnen hebben voor uw wagenpark, onder één dak.
Voor zowel auto’s, vrachtwagens als onderdelen bestaat de mogelijkheid deze te laden in vrachtwagens, trailers of containers (afhankelijk van de goederen) en/of deze naar havens, zoals Antwerpen, Rotterdam of andere aanleverlocaties, te transporteren.

Graag nodigen wij u uit om de voorraad op onze website te bekijken of contact op te nemen met een van onze medewerkers.