De Leeman Group is verdeeld over twee locaties, één waar de in- en verkoop van personenauto’s plaatsvindt en één waar vrachtwagens en trailers worden verkocht. Dit is enerzijds het gevolg van de wens om de klant zo goed mogelijk te bedienen en anderzijds om een hoge mate van specialisatie te realiseren.
 

Het diverse klantenbestand heeft ertoe geleid dat er gemiddeld ongeveer 100 auto’s uit voorraad leverbaar zijn. Hierbij moet worden gedacht aan gebruikte auto’s van vrijwel alle Duitse, Franse en Japanse merken, maar ook auto’s met (lichte) schade of auto’s bestemd voor demontage worden te koop aangeboden.

Tevens is de Leeman Group hèt adres voor gebruikte auto-onderdelen. Van een groot aantal merken en typen zijn gebruikte motoren, voor- en achterassen, portieren, koplampen, achterlichten en nog tal van kleine onderdelen uit voorraad leverbaar.
De Leeman Group heeft ook auto’s op voorraad die geschikt zijn voor demontage. Op verzoek kunnen wij de door u gewenste onderdelen, of de gehele auto demonteren.

Voor zowel auto’s, vrachtwagens als onderdelen bestaat de mogelijkheid deze te laden in auto’s, vrachtwagens, trailers of containers (afhankelijk van de goederen) en/of deze naar havens, zoals Antwerpen, Rotterdam of andere aanleverlocaties, te transporteren.

Graag nodigen wij u uit om de voorraad op onze website te bekijken of contact op te nemen met een van onze medewerkers.