De Leeman Group heeft een grote voorraad gebruikte vrachtwagens. Leeman Cars richt zich hierbij vooral op de inkoop en verkoop van gebruikte auto’s en bij Leeman Trucks treft u een uitgebreide voorraad van bestelwagens aan. De Leeman Group biedt op deze manier een breed assortiment auto’s en bestelwagens aan die bijzonder geschikt zijn voor export.
De Leeman Group is gespecialiseerd in gebruikte onderdelen en Leeman Trucks is zelfs een van de grootste (vracht)autosloperijen in Europa. Van een groot aantal merken en typen zijn motoren, versnellingsbakken, tussenbakken, assen, wielen, banden, cabines, verlichting en tal van andere gebruikte onderdelen uit voorraad leverbaar.
Sinds 2006 zijn vanaf de A59 ter hoogte van industrieterrein ‘de Brieltjenspolder’ in Made de gebruikte trailers en aanhangers van Leeman Trailers al zichtbaar. De voorraad bestaat uit een groot aantal verschillende gebruikte trailers en aanhangers, variërend van 1-as open opleggers tot 3-assige gesloten trailers, kiepaanhangers of aanhangers met triangel.
De Leeman Group heeft een grote voorraad gebruikte auto’s en bestelwagens van vrijwel alle Duitse, Franse en Japanse merken. Leeman Cars richt zich hierbij vooral op de inkoop en verkoop van gebruikte auto’s en bij Leeman Trucks treft u een uitgebreide voorraad van bestelwagens aan. De Leeman Group biedt op deze manier een breed assortiment auto’s en bestelwagens aan die bijzonder geschikt zijn voor export.